НАБУ розслідує 25 справ проти «Нафтогазу»

Поділитися:

25 кримінальних проваджень, що належать до діяльності НАК “Нафтогаз України”, розслідує Національне антикорупційне бюро.

“Повідомляємо, що детективами Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводиться досудове розслідування по 25 кримінальних справах зазначеної в запиті категорії, в тому числі в зв’язку з діяльністю даного підприємства (” Нафтогаз “) в 2010-2014 роках”, – йдеться у відповіді НАБУ на офіційний запит журналістів.

Слід зазначити, що Офіс генпрокурора не уточнив, повідомлено чи комусь про підозру в рамках цих справ. При цьому відомство послалося на дані попереднього розслідування, які не можуть бути розголошені.

Нагадаємо, що в Національному антикорупційному бюро повідомили, що ТЕЦ «Енергія-Новояворівськ» і «Енергія-Новий Розділ» в період 2016-2017 рр. організували схему з газом від «Нафтогазу», в результаті якої сума збитків державі становить понад 729,8 млн грн.

Раніше повідомлялося, що українська державна компанія НАК «Нафтогаз України» анонсувала тарифи для споживачів газу на березень. У публікації компанії говориться про те, що для клієнтів «Нафтогазу» вартість блакитного палива залишиться колишньою.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу