На Донбасі працює тільки один КПВВ

Поділитися:

Єдиний пункт пропуску через лінію розмежування, який стабільно працює про час карантину, знаходиться в Луганській області. Так, громадяни, які мають намір перейти на тимчасово окуповану або підконтрольну територію Донбасу, можуть зробити це тільки на КПВВ “Станиця Луганська”.

Відомо, що КПВВ “Станиця Луганська” працює за налагодженим графіком з 08:00 до 16:00. Тут пішоходів безперешкодно пропускають в обидві сторони. Ще 2 пункту пропуску, які знаходяться Луганській області – “Щастя” і “Золотий” – працюють тільки формально. Дзеркальні блокпости бойовиків весь час закриті, тому через ці 2 пункту пройти поки не можна.

Крім того, люди, які мають реєстрацію на тимчасово окупованій території Луганщини, можуть перетнути лінію розмежування лише раз на місяць. Таке рішення прийняв голова так званої “ЛНР”.

Нагадаємо, що в Міністерстві реінтеграції окупованих територій повідомили, що посилені карантинні обмеження, які діятимуть з 8 по 24 січня, не вплинуть на роботу контрольних пунктів в’їзду-виїзду на Донбасі. Відомо, що пропуск через лінію розмежування буде здійснюватися в штатному режимі.

Раніше повідомлялося, що кіпрська компанія «Веско Лімітед» отримала дозвіл на придбання акцій «Часовоярського вогнетривкого комбінату» в Донецькій області. Тепер ця компанія спільно з «Метінвестом» – разом мають понад 50% голосів у вищому органі управління заводу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу