МВС запустило сервіс по перевірці водійських посвідчень

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ України запустили нову інноваційну можливість для українців – на сайті відомства тепер доступний сервіс по перевірці водійських посвідчень. Про це свідчать відповідні дані на офіційному порталі міністерства.

Тепер кожен українців може перевірити правомірність того чи іншого документа, що підтверджує наявність водійських прав.

Також українці можуть отримати додаткову інформацію щодо посвідчення. Зокрема, дату його видачі, дату терміну дії, ким і де документ був виданий, а також до якої категорії відносяться водійські права.

“Перевірити правдивість водійських прав та отримати інші дані можна за допомогою сайту Головного сервісного центру МВС”, – говориться на сайті.

У МВС розповіли, що такий сервіс допоможе українському бізнесу та роботодавцям перевірити чесність персоналу щодо наявності водійських прав.

Нагадаємо, що Міністерство внутрішніх справ заявило про уточнення в процедурі видачі водійських посвідчень, а також про регламент проведення водійських іспитів.

Нещодавно в Міністерстві інфраструктури України постановили, що водії з правами категорії C і D будуть змушені перездавати на права водія кожні п’ять років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу