МОЗ посилює карантин з 13 вересня

Поділитися:

Міністерство охорони здоров’я України має намір посилити карантин вже з 13 вересня поточного року. Про це повідомив міністр охорони здоров’я України в рамках ефіру на одному з українських телеканалів.

Він заявив, що на цей час Кабінет міністрів України вже зробив подання про перехід України з 13 вересня на «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки.

Для українців це означає, що частина заборон в зв’язку з пандемією коронавірусу знову посилиться. Наприклад, мова йде про масові зібрання і заходи.

Однак остаточне рішення з цього приводу буде приймати Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання відбудеться на цьому тижні.

Нагадаємо, що у Всесвітній Організації охорони здоров’я розповіли подробиці щодо перебігу пандемії коронавірусу по всіх куточках світу. Про це свідчать дані спеціальної платформи моніторингу Worldometers.

Там вказується, що за станом на п’ятницю, 3 вересня, в світі від пандемії коронавірусу загинуло 4557084 осіб (+11925 за добу). Ще близько 19 млн громадян хворіють в цей момент, а 197 млн ​​людей встигли перехворіти та одужати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу