МОЗ оновив список карантинних зон

Поділитися:

В Україні знову оновився список так званих карантинних зон. Про це свідчать дані з боку Міністерства охорони здоров’я України.

Нагадаємо, що відповідно до рівня епідеміологічної небезпеки, щотижня всі українські регіони ділять на зелені, жовті, помаранчеві та червоні зони.

З настанням нового тижня, в червоній зоні опинилися дві області – Івано-Франківська та Чернівецька.

У список “помаранчевих” територій попали відразу 8 регіонів України – Вінницька, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Луганська та Тернопільська області.

До переліку “жовтих” зон віднесли Київ, Волинську, Дніпропетровську, Кіровоградську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Харківську, Херсонську, Хмельницьку, Черкаську і Чернігівську області.

При цьому в Україні знову відсутні “зелені” зони.

Нагадаємо, що в середу, 24 лютого, на території України відновлюється система адаптивного карантину, яка раніше була розроблена Міністерством охорони здоров’я України для протистояння пандемії коронавірусу.

Колір кожної зони залежить від кількості хворих пацієнтів на кожні сто тисяч осіб, а також від завантаженості ліжок в лікарнях і кількості тестів на COVID-19.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу