МОЗ оновило перелік країн «зеленої» та «червоної» зон

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я оновили перелік країн, які знаходяться у «зеленій» та «червоній» зонах. До першої українці можуть їхати без перешкод, а до країн з другої групи наразі шлях закритий.

Підрахунки робляться на актуальну дату, для цього використовують формулу, у якій фігурує кількість хворих на кожні 100 тисяч населення у країні. Станом на зараз до «зеленої» зони увійшли, наприклад, Нідерланди та Словаччина, Німеччина та Греція, Білорусь та Канада, Ізраїль та КНР, Єгипет та Молдова, Велика Британія та Іспанія. Загальна кількість країн у переліку – 155.

А до «червоного» списку внесли 38 країн. Зокрема, там є Польща та Португалія, США та Чехія, Угорщина та Румунія, Франція та Швейцарія тощо.

Раніше повідомлялося, що у Києві не будуть обмежувати роботу метро і транспорту під час локдауну. Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що при введенні локдауну зробить все можливе, щоб транспорт в столиці не зупинявся. Це дуже важливо для людей, які працюють — мати можливість доїхати на роботу і додому.

Також ми писали про те, що Зеленський виплатить допомогу бізнесу з коронавірусного фонду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу