МОЗ оновило список карантинних зон

Поділитися:

Дані Міністерства охорони здоров’я свідчать про те, що в Україні збільшилася кількість регіонів, які відповідають показникам «‎жовтої»‎ зони карантину. Наразі їх 5, зокрема, Закарпатська, Кіровоградська, Тернопільська, Харківська та Чернівецька області.

У відомстві зазначили, що «‎помаранчева»‎ за рівнем епіднебезпеки область у країні одна — Полтавська. Всі інші 18 регіонів та столиця Київ, як і раніше, відповідають «‎червоному» рівню.

Водночас у всіх регіонах перевищено рівень захворюваності на коронавірус. Найгірша ситуація наразі на Миколаївщині, Полтавщині, Запоріжжі, Волині та Хмельниччині.

Раніше ми повідомляли, що Міністерство охорони здоров’я розширить перелік професій, для яких вакцинація проти коронавірусу є обов’язковою. З 9 грудня набуде чинності відповідний наказ МОЗ.

Також ми писали про те, що українцям, які пройдуть повний курс вакцинації від коронавірусної хвороби Covid-19, обіцяють виплатити по 1 тисячі гривень. Таким чином держава планує стимулювати громадян вакцинуватися.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу