Мінцифри починає тестувати коронавірусні сертифікати

Поділитися:

Міністр цифрової трансформації повідомив, що Мінцифри починає бета-тестування СOVID-сертифікатів в додатку «‎Дія»‎. Зокрема, для пристроїв на операційній системі Android.

«‎Починаємо бета-тестування СOVID-сертифікатів в «‎Дії»‎ на Android. Google посилив вимоги до інформації, яка пов’язана з СOVID-19. Це торкнулося і додатків для смартфонів, що викликало затримку. Ми виконали всі умови, які висунула компанія, і отримали підтвердження нової версії «‎Дії»‎ з сертифікатами», — повідомив міністр цифрової трансформації.

Крім того він додав, що всі, хто реєструвався на тестування для Android, з 17 серпня будуть отримувати листи з посиланням на інструкцію і додаток.

«Минулого тижня ми почали підключатися до продуктового середовища ЄС, де запускаються всі COVID-сертифікати. Паралельно чекаємо визнання українських сертифікатів Євросоюзом. До безпечних подорожей по світу без зайвих перешкод залишилося зовсім небагато», — додав міністр.

Нагадаємо, керівник з розвитку електронних послуг Мінцифри розповів, що зараз на порталі «Дія» налічується 70 електронних послуг, які доступні для українців в режимі онлайн.

Також стало відомо, як можна оформити ліцензію онлайн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу