Міністр інфраструктури «обезголовив» найбільший порт України

Поділитися:

28 травня набуло чинності рішення, згідно з яким міністр інфраструктури Олександр Кубрак звільнив Сергія Ковшаря з посади заступника директора з економіки та фінансів і в.о. директора ДП «МТП «Южний».

Відомо, що Сергій Ковшар був призначений виконуючим обов’язки директора держстівідору в кінці серпня 2020 року. До цього він обіймав посаду заступника директора ДП «МТП«Южний» з економіки та фінансів.

Слід зазначити, що Сергій Ковшар в 1991 році закінчив Харківський сільськогосподарський інститут, отримав кваліфікацію економіста-організатора сільськогосподарського виробництва за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства». У 2011-2014 рр. працював на керівних посадах в комунальних підприємствах Одеси, в 2015-2016 рр. був замдиректора ДП «Біостимулятор» ПрАТ «Укрмедпром».

Нагадаємо, що в Міністерстві інфраструктури повідомили, що готують концесію в семи морпорти України і вітають прояв приватної ініціативи в частині проектів державно-приватного партнерства.

Раніше повідомлялося, що Міністерство інфраструктури України заявляє про готовність надати свій повітряний простір для перебудови авіамаршрутів через ситуацію в Білорусі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу