МАУ знову почали продаж квитків

Поділитися:

Українська авіакомпанія повідомила на своєму сайті, про початок продажу квитків на рейси до Нью-Йорка (США).

У компанії “Міжнародні авіалінії України” зробили розсилку для клієнтів, де вказано, що компанією заплановано 3 рейси з Києва в Нью-Йорк в серпні. Рейси плануються 7, 24 і 31 серпня.

Відомо, що ціни на квитки в США за час пандемії коронавірусу COVID-19 істотно не змінилися. Вартість авіаперельоту в одну сторону складе від 12 000 гривень.

Нагадаємо, що авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України» (МАУ) почала процес скорочення 900 співробітників через закриття авіасполучення в зв’язку з коронавірусів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Зараз менеджмент компанії вживає всіх можливих заходів щодо скорочення витрат і генерування доходів від разових рейсів. Наша мета – зберегти компанію і ключовий персонал, зокрема льотний. На превеликий наш жаль, істотне зниження обсягів діяльності авіакомпанії спричинило вимушене скорочення 900 високопрофесійних співробітників МАУ », – наводяться слова президента МАУ.

Раніше повідомлялося, що з 17 липня пасажири вітчизняної авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” можу розрахуватися на борту літака картою будь-якого банку. Але ніяк не готівкою.

Про відмову МАУ від практики платежів за послуги на борту літаків “живими” грошима поінформували в прес-службі авіакомпанії. На такий крок Міжнародні авіалінії України пішли в зв’язку з загрозою зараження COVID-19.Рейси з Києва до Нью-Йорка плануються 7, 24 і 31 серпня

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу