Маски, меблі та спортивний інвентар – що українці купують онлайн?

Поділитися:

Маркетплейс Prom.ua зібрав дані, згідно з якими під час карантину люди робили різноманітні покупки онлайн. Починаючи від респіраторів і масок, закінчуючи меблями, дачної начинням і спортивними товарами.

У порівнянні з травнем, в перший місяць літа виріс попит на товари для відпочинку та спорту, товари для дому та саду на 9%. Очікуваний попит на мангали і грилі також змістився з травня на червень, через пандемію. Середній чек в цій категорії товарів – 680-780 гривень.

Послаблення карантину вплинуло і на бажання покупців. Так, домашній одяг стали купувати рідше, зате виріс попит на жіночий одяг, гольфи і гетри, футболки, майки, дитячий одяг і взуття. У цьому сегменті середній чек становить 560 гривень.

Серед найбільш популярних запитів користувачів мережі, б / у велосипеди, гіроскутери і електросамокати. Попит на ці товари за перший місяць літа зріс удвічі. Середній чек таких категорій – 5000 гривень.

Нагадаємо, що український перевізник «Укрзалізниця» повернув українцям гроші за 617 тисяч поїздів квитків, якими свого часу не вдалося скористатися через карантин. Відповідні дані були опубліковані на офіційному сайті компанії.

Раніше повідомлялося, що У МВС зробили наступний крок в просуванні наведення порядку на дорогах після введення з 1 червня відео і фото фіксації порушень ПДР на дорогах.

 

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ