Ляшко обіцяє з 1 червня басейни, спортзали і потяги

Поділитися:

В Україні з понеділка, 1 червня, офіційно запрацюють басейни, спортзали і потяги: держава продовжує послаблювати заходи карантину, спираючись на зниження числа хворих на коронавірус. Про це у вівторок, 26 травня, повідомив головний санітарний лікар України і за сумісництвом заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко в рамках свого щоденного брифінгу.

Як зазначив під час своєї прямої мови чиновник, вже з моменту 1 червня країна повернеться до більш звичного ритму життя і дозволить діяльність басейнів, спортзалів, освітніх курсів і іншого ряду можливостей.

“Наприклад, почнуть роботу автошколи. Також планується з 1 червня запуск залізничних перевезень, а також міжобласних перевезень автотранспортом“, – розповів Ляшко.

Як повідомлялося раніше, столична влада дозволила в Києві проводити продуктові ярмарки. З сьогоднішнього дня з дотриманням масочного режиму і соціальної дистанції відновлюють роботу сезонні сільськогосподарські ярмарки.

У вівторок, 26 травня, в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, під час відвідування ярмарків необхідно дотримуватися всіх запобіжних заходів, встановлені урядом під час карантину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу