Конкурс на голову БЕБ продовжується

Поділитися:

Триває конкурс на посаду голови Бюро економічної безпеки. Наступний етап відбору відбудеться 13 серпня у п’ятницю. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

За результатами співбесіди конкурсна комісія відбере трьох кандидатів із нинішніх 12-ти. Далі претендентів на посаду представлять очільнику уряду Денису Шмигалю.

Нагадаємо, на посаду голови Бюро економічної безпеки подалися майже 60 осіб. Після двох етапів відбору їх залишилося 12. У список кандидатів, зокрема, потрапили чинний голова державної фіскальної служби Вадим Мельник, високопосадовці з Національного антикорупційного бюро, член ради НБУ Василь Горбаль та нардепка від «Слуги Народу» Юлія Куцик.

На співбесіді конкурсанти мають сформувати стартові кроки для запуску роботи Бюро економічної безпеки та запропонувати проект базових положень про БЕБ. Новостворений орган має запрацювати вже в вересні цьогоріч і буде налічувати 4 тисячі співробітників. БЕБ займатиметься виключно економічними злочинами, які до цього розслідувала податкова міліція, СБУ та Нацполіція.

Раніше повідомлялося, скільки коштів виділили на Бюро економічної безпеки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу