Компанії почали публікувати квітневі тарифи на газ

Поділитися:

Уже з першого квітня постачальників не обмежуватимуть цифрою в 6,99 грн за кубометр. Кожна компанія запропонує свою ціну, виходячи з ринкових умов. Однак, більшість постачальників газу для населення вирішили не підвищувати ціни на квітень вище встановленої Кабміном максимальної ціни в 6,99 грн за кубометр, попри те, що це обмеження діє тільки до кінця березня.

Так, «Мегаватт» опублікував ціну в 6,70 грн за кубометр, а постачальники «Еру Людям», «Еру Трейдинг» і «Агросинтез Трейдинг» – 6,75 грн за кубометр. Ціну в 6,85 грн запропонував «ДП« Промсервіс ».

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» також залишила квітневу ціну на рівні 6,86 грн за кубометр. Стільки ж за кубометр просить і компанія «Галнафтогаз». Ціну в 6,98 грн оприлюднила «Енерджі Трейд Груп».

Слід зазначити, що більшість постачальників, зокрема регіональні газзбути, озвучили ціну в 6,99 грн за кубометр.

Крім того, більше ніж десять компаній оприлюднили вищі ціни від 7,60 грн і до 8,85 грн за кубометр. Зокрема, постачальник «Маргаз» поставив ціну в 8,25 грн, а «Азовгаз» – 8,85 грн за кубометр.

Нагадаємо, що в Україні зміниться вартість газу після закінчення опалювального сезону. Про це повідомляє прем’єр-міністр України в рамках години запитань до уряду.

Раніше повідомлялося, що як повідомили в прес-службі Антимонопольного комітету України, відомство звернулося до 16 газопостачальним компаніям з рекомендацією інформувати споживачів про зміну цін на газ до моменту введення їх в дію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу