Київські аеропорти працюють у штатному режимі

Поділитися:

Столичні аеропорти працюють у звичному режимі. Рейси відбуваються за розкладом. Польоти скасувала лише компанія KLM – із 13 по 17 лютого. Та рейс Qatar Airways Company у Доху. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Напередодні з’явилася інформація, що міжнародні страхові компанії відсьогодні припиняють страхувати літаки для польотів над Україною через високі ризики бойових дій і тому авіакомпанії вимушені припинити польоти. Однак на такий крок пішли лише кілька компаній. Тим часом акції авіакомпаній – які уникають польотів над Україною – помітно падають, повідомляє видання Блумберг.

Цінні папери угорської компанії Wizz Air впали на 11% – це максимум із листопада. Акції Lufthansa подешевшали на 6%, а папери Air France-KLM впали на 7,6%. Хоча ці компанії не скасовували усі рейси до України. А лише змінювали розклад польотів чи шукали можливості для захисту своїх екіпажів.

Раніше ми писали, що глава держави Володимир Зеленський виступив із закликом до народних депутатів та олігархів повернутися в Україну. Низка нардепів та бізнесменів залишили країну на тлі можливої військової ескалації Росії.

Також повідомлялося, що у РНБО розповіли про результати закритого засідання.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ