Канада направила в Україну військових

Поділитися:

Міністерство оборони Канади надіслало в Україну загін спеціального призначення. Офіційна версія – для спільних навчань, однак у ЗМІ називають й інші цілі та мотиви.

Низка видавництв, посилаючись на власні джерела, запевняють, що канадські спецназівці прибули в Україну через ескалацію Російською Федерацією на українських кордонах. Журналісти вважають, що головна мета військових – обробити план евакуації канадських чиновників з України, якщо відбудеться вторгнення в країну.

Тим не менш, у Мінобороні Канади не коментують цю версію. Навпаки, запевняють, що канадські спецназівці вже, як відомо, багато років проводять навчання з українськими військовими у рамках місії UNIFIER.

UNIFIED або, як ще прийнято називати – Об’єднана цільова група Збройних Сил Канади – Україна, вважається внеском канадських військових сил у безпеку України. UNIFIED була створена та стартувала одразу після окупації Криму.

Нагадаємо, протягом 2022 року Україна проведе дев’ять військових навчань із НАТО.

Також ми повідомляли, що Росія розгорнула свої війська на полігонах у Брянській, Смоленській, Білгородській та Воронезькій областях з метою провести військові навчання.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ