Кабмін запевняє, що тарифи взимку не зростатимуть

Поділитися:

Під час брифінгу за результатами робочої поїздки до Луганської області прем’єр-міністр України заявив, що урядові органи роблять все можливе, щоб не залишити населення без світла, тепла і води.

Шмигаль зазначив, що попри те, що забезпеченням комунальних послуг мають займатися місцеві органи влади, уряд країни в особі Кабміну також виконує роботу з цих питань.

Чиновник заявив, що тарифи на оплату житлово-комунальних послуг не підвищуватимуться протягом опалювального сезону. Усі вони зафіксовані. Більше того, люди, які мешкають на території, де не забезпечуються постачання газу, отримали від влади додаткові субсидії. «За нашим розрахунком, там виходитиме близько 2,5 тисячі гривень тим сім’ям, які вимушено користуються електроопаленням», – додав Денис Шмигаль.

Потім прем’єр-міністр нагадав, що в Україні опалення підключено точно вчасно. Що на сьогоднішній день усі 100% об’єктів соціальної інфраструктури будинків опалюються. А на всі аварії керівництво країни реагує, співпрацюючи з місцевими державними адміністраціями.

Раніше ми писали про заяву «Нафтогазу» у тому, що компанія повністю виконує зобов’язання щодо постачання газу «на місця» за пільговою ціною.

Також ми повідомляли про штрафи, прописані у квитанціях з оплати комунальних послуг. За борги з комуналки з українців списують відсотки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу