Кабмін скасує безкоштовний проїзд в транспорті

Поділитися:

У Міністерстві соціальної політики України анонсували свої плани з приводу монетизації пільг на проїзд у транспорті для населення. Про це повідомляє пресслужба відомства.

У міністерстві вважають, що наразі в суспільстві існує несправедливість між жителями мегаполісів, які можуть користуватися багатьма видами транспорту і тими, хто живе в маленьких містах або населених пунктах.

Як прокоментував ситуацію заступник голови профільного відомства, незабаром міністерство оприлюднить відповідний законопроект, який передбачає заміну пільг грошовими виплатами

“Якщо людина проживає в сільській місцевості й, по суті, там приміський транспорт працює в режимі 2 або 3 рази на тиждень, то у такої людини в принципі немає доступу до інфраструктури”, – розповів чиновник про актуальність такої реформи.

Раніше на сайті Федерації профспілок України був розміщений до обговорення проект постанови КМУ «Про запровадження спеціального моніторингу погашення підприємствами, установами та організаціями заборгованості із заробітної плати».

Його метою є своєчасне виявлення негативних тенденцій та забезпечення оперативного прийняття управлінських рішень з питань погашення підприємствами, установами та організаціями заборгованості із заробітної плати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу