Кабмін буде розвивати спорт в регіонах на 0,5 млрд гривень

Поділитися:

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Кабінет міністрів прийняв рішення про виділення місцевим бюджетам субвенції в розмірі 500 млн грн, призначених для розвитку спортивної інфраструктури в регіонах.

Відомо, що уряд “ухвалив низку рішень, що сприяють розвитку регіонів”, зокрема, виділив кошти для реалізації проектів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

“Виділені кошти насамперед повинні бути спрямовані на поліпшення соціальної інфраструктури та на задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб”, – зазначив Шмигаль.

Слід зазначити, що Кабмін також затвердив порядок зарахування до бюджетів органів місцевого самоврядування частини акцизного податку з пального, виробленого або ввезеного на територію України.

“Мова йде про 13,44% акцизу. Це додаткові 1,2 млрд грн тільки за перші 2,5 місяця року”, – уточнив глава уряду.

Нагадаємо, що український прем’єр Денис Шмигаль запропонував розглянути питання про відкриття в Україні офісу для Північного Рейну-Вестфалії. За словами Шмигаль, одна з ключових функцій представництва – поширення інформації про можливу співпрацю з Україною.

Раніше повідомлялося, що субвенції на заробітні плати педагогам в розмірі 51 мільйони гривень було вилучено з одних областей і спрямовані в інші області.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу