Ізраїль посилює карантин

Поділитися:

В Ізраїлі уряд вирішив посилити карантин у зв’язку з розповсюдженням коронавірусу штаму «Дельта». Таке рішення прийняв міністерський кабінет по боротьбі з коронавірусом в Ізраїлі.

Повідомляється, що тепер карантин буде поширитися на діяльність басейнів, спортзалів, кінотеатрів і великих торгових центрів. Обмеження зможуть не дотримуватися лише маленькі діти у віці менше ніж 3 років.

При цьому діти категорії з 3 до 12 років повинні будуть показати негативний тест на коронавірус перш ніж увійти в дані установи. Важливо сказати, що вартість такого тесту уряд повністю покриває.

Однак люди більш дорослої категорії, в разі відсутності щеплення від коронавірусу, будуть змушені робити експрес-тест своїм коштом.

Нагадаємо, що в Україні Міністерство охорони здоров’я затвердило протиепідемічні вимоги до паломників в рамках святкування іудейського свята Рош ха-Шана в Умані.

За інформацією пресслужби відомства, в Умані активно здійснюється вакцинація, зокрема, серед працівників готельно-ресторанної сфери.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу