Ford має намір перейти на випуск електромобілів

Поділитися:

Про реорганізацію бізнесу в Європі заявив американський автовиробник Ford Motor Co. Відомо, що компанія пообіцяла практично повністю перейти на виробництво електромобілів до кінця 2030 року.

Так, одним з перших кроків в рамках трансформації будуть інвестиції в розмірі $ 1 млрд в німецький завод, який почне виробляти автомобілі, повністю працюють на електриці, через два роки. При цьому вже до середини 2026 роки Ford пропонувати гібридні, що заряджаються або повністю електричні моделі автомобілів в кожній категорії своєї лінійки.

Крім того, до 2030 року всі моделі пасажирських автомобілів Ford будуть повністю працювати на електриці. Невелике, але стратегічно важливе підрозділ комерційних автомобілів продовжить продавати деякі фургони та вантажівки на традиційних видах палива.

Слід зазначити, що інвестиції Ford дозволять модернізувати 90-річний завод в німецькому Кельні, який є одним з найбільших виробничих комплексів в Європі. Зараз на заводі виробляються автомобілі Fiesta. Ford продовжить випуск цієї моделі паралельно з новими електромобілями протягом деякого часу.

Нагадаємо, що на світовій карті з’явився новий автомобільний гігант. Італо-американська компанія «Фіат-Крайслер» і французький концерн «Пі-Ес-Ей Груп» ( «Пежо») закрили операцію зі злиття.

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області місцевий житель у віці 71 року самостійно придумав новинку у вигляді вітчизняного електромобіля, проект якого він втілював в життя протягом чотирьох років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу