Фармацевти стають мільярдерами через пандемію

Поділитися:

50 нових мільярдерів з’явилося в сфері охорони здоров’я. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що стан фармацевтів збільшилися завдяки зростанню вартості акцій компаній, що розробляють вакцини або займаються постачанням медичного обладнання.

При цьому більшість нових мільярдерів в сфері охорони здоров’я проживають в Китаї.

Крім китайських компаній заробили і фармацевти західного світу. Акції компанії BioNTech, яка є співрозробником вакцини, виросли на 160%. Вартість акцій Moderna зросла більш ніж на 550%.

Нагадаємо, що 14 грудня на полях Сполучених Штатів Америки стартувала довгоочікувана вакцинація від коронавірусу. Всього уряд Америки замовило близько 100 мільйонів вакцин для масштабної вакцинації.

Відзначимо, що США вирішили скористатися вакциною німецької компанії BioNTech, яка була створена у співпраці з американською компанією Pfizer.

Раніше повідомлялося, що в українському уряді активно працюють над впровадженням Національного плану по вакцинації українців від коронавірусу. Про це повідомляє прем’єр-міністр України в рамках своєї онлайн-бесіди з провідними підприємцями України.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ