Екс-керівник Одеського припортового заблокував своє звільнення через суд

Поділитися:

Попри те, що уряд вже призначило нового керівника, попередній – Микола Синиця – йти з посади не збирається. І оскаржив своє звільнення в Овідіопольському райсуді Одеської області. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що чинний керівник ОПЗ вже два тижні перебуває на самоізоляції через коронавірус. А про рішення влади його звільнити дізнався зі ЗМІ. Причин для цього Синиця не бачить, переконує, що працює над розвитком підприємства і його обороноздатністю. І надалі збирається виконувати обов’язки голови правління ОПЗ.

Тим часом у Фонді державного майна розповідають: позаплановий аудит підприємства виявив недоліки в його діяльності.

«Колишній менеджмент ОПЗ не справив реструктуризацію боргів заводу, конкурс з відбору постачальника сировини, а також неефективно управляє непрофільними активами заводу і запропонував нереальний фінансовий план підприємства на 2021. Це і стало причиною для зміни керівництва. Таке рішення підтримав наглядову раду підприємства, Фонд держмайна і Кабінет міністрів. І погодили на посаду керівника кандидатуру Миколи Парсентьєва “- сказано в повідомленні Фонду держмайна.

Крім цього, у Фонді заявляють, що перед новим керівництвом Одеського припортового заводу поставлено завдання щодо збільшення обсягів виробництва, а також його модернізації для підвищення інвестиційної привабливості. Завод зараз знаходиться в переліку об’єктів на приватизацію.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України визначився з кандидатурою чергового виконуючого обов’язки директора і одночасно голови правління АТ «Одеський припортовий завод».

Раніше повідомлялося, що в дирекції Одеського припортового заводу розповіли про те, що підприємство має можливість виготовляти медичний кисень. Станом на зараз розроблений і представлений на ліцензування весь пакет документів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу