Держстат розповів, де українці шукають собі пару

Поділитися:

Державна служба статистики провела соціальне опитування до Дня Закоханих з метою з’ясувати, де українці найчастіше знайомляться, що подарували своїй другій половинці та як довго вони разом, як пара.

На офіційній сторінці соціальної мережі Держстат опублікувало інфографіку з отриманими даними від учасників опитування.

Згідно з цією інфографікою, найчастіше українці знаходять собі пару серед друзів, через спільних знайомих. Чималий відсоток знайомств відбувається у освітніх установах (школа, інститут) й у соціальних мережах або з допомогою спеціальних додатків.

А ось найрідше українці вважають за краще для знайомств такі місця, як транспорт, ресторани/кафе, спортзали та інші публічні, подібні.

Крім цього, згідно з результатами опитування, українці зізнаються, що найчастіше (34%) дарують якісь аксесуари (як подарунок на День святого Валентина). Невисокий відсоток подорожей у подарунок – 8% і такий самий відсоток тих, хто взагалі не збирається нічого дарувати.

Загалом у такому романтичному заході взяли участь 100 резидентів різного віку.

Раніше було проведено низку опитувань громадської думки, які проводилися з метою виявити суму, яку жителі України вважають для себе прийнятною як місячну зарплату.

Раніше ми писали, що у 2021 році матеріальний стан половини українських сімей погіршився. Для 40% воно не змінилося. У 10% воно навпаки – покращало.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу