Держгеокадастр об’єднує реєстр

Поділитися:

В Україні незабаром з’явиться новий адресний реєстр. Про це повідомили в Держгеокадастрі. Головна його суть в тому, що він буде об’єднаний з будівельним реєстром. Таким чином будуть об’єднані найрізноманітніші відомості — про права на нерухоме майно, про існуючі обтяження на різні види майна, про земельний кадастр, інші природоресурсні кадастри тощо.

Тим часом все вже створені кадастри та реєстри продовжать своє існування. Головна мета всіх дій — уніфікація та налагодження інформаційної взаємодії.

Раніше повідомлялося, що Мінціфри запустило платформу-реєстр IТ-компаній. Платформа вийшла під назвою 360 Tech Ecosystem Overview.

Також ми писали й про те, що АРМА запустило реєстр заарештованих активів. Відомо, що запуск Реєстру здійснили ще у 2019 році, в грудні. Цілий рік знадобився для того, щоб побачити всі нюанси, наповнити реєстр і підготувати його до роботи. Зараз там відображені всі ті активи (заарештовані), які були передані протягом року в управління. Після того як Реєстр інтегрується з іншими базами даних, інформація в нього буде потрапляти автоматично.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу