ДБР перевіряє чиновників Чернігівської міськради

Поділитися:

ДБР обшукала офіси, пов’язані з мером Чернігова Владиславом Атрошенком. Як повідомили у прес-службі відомства, слідчі перевіряють причетність посадовців Чернігівської міської ради до привласнення бюджетних коштів під час проведення ремонту доріг в обласному центрі, передає «Перший Діловий».

Оборудка проводилась спільно зі службовцями підконтрольного управління житлово-комунального господарства. За версією слідства, посадовці створювали неконкурентні умови для учасників в 4 тендерах, через що в усіх перемогла визначена компанія.

У ході обшуків слідчі вилучили понад 1,5 мільйона гривень та 60 тисяч доларів, чорнову фінансово-господарську звітність, а також печатки 31 товариства, які підтверджують управління компаніями з єдиного центру.

Згідно з інформацією, учасникам оборудки загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у п’ятницю, 17 грудня, слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишнього начальника військового представництва Міністерства оборони України. Йдеться про справу щодо постачання до Збройних сил України техніки невідповідної якості.

Також ми писали про те, що Служба безпеки викрила посадовців філії держкомпанії, що перебуває в управлінні міністерства інфраструктури, на оборудках з офісними та складськими приміщеннями.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ