Британія послабила карантин

Поділитися:

У Великобританії з 12 квітня почав діяти ослаблений карантин. Місцеві ЗМІ повідомляють, що всі магазини, тренажерні зали, спа і перукарні зможуть відкритися, а ресторани та кафе можуть обслуговувати клієнтів на терасах.

Крім цього можуть відкритися тематичні парки, бібліотеки та громадські центри. Також діти можуть відвідувати будь-які дитячі заходи в приміщенні, в країні повинні відкритися школи.

Слід зазначити, що на весіллях можуть бути присутніми до 15 осіб, а на похоронах – до 30 осіб. Також в Британії відновлюють уроки водіння, а тестування розпочнеться 22 квітня.

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закликав людей “вести себе відповідально” через пом’якшення карантину.

“Я впевнений, що це буде величезним полегшенням для тих власників бізнесу, які були закриті так довго, а для всіх інших – це шанс повернутися до того, що ми любимо”, – сказав він.

Відомо, що за станом на 12 квітня зареєстрували 1730 нових випадків COVID-19, 7 осіб загинули. Всього в Великобританії зареєстровано понад чотири мільйони випадків коронавірусу, 127 тисяч осіб – померли. Крім цього в країні було вироблено близько 40 млн щеплень.

Нагадаємо, що на сайті Мінсоцполітики роз’яснили, як оформити пенсію онлайн в Україні під час карантину. У відомстві опублікували інструкцію про те, як подати звернення і відстежувати стан його обробки.

Раніше повідомлялося, що згідно з даними опитування соціологічної групи «Рейтинг», близько 65% громадян України підтримують введення локдауну в країні, тоді як 33% – проти. Відомо, що з початку весни підтримка карантину зросла з 56 до 65%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу