Боягузтво і зрада присязі: «Перший Діловий» стежитиме за відсутніми на місці чиновниками

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський останнім часом проводить активні переговори зі світовими лідерами. Головною темою обговорення є безпека у країні та пошук рішень конфліктних ситуацій. Весь світ говорить про ймовірне вторгнення Росії на територію України та військовий напад — ситуація максимально напружена.

Настільки критичний стан зобов’язує всіх представників влади та керівників будь-якого рівня вести серйозну підготовку до будь-якого можливого результату. Чиновникам необхідно перебувати на своїх робочих місцях для абсолютної готовності діяти швидко та ефективно.

Залишати країну в такий час — неприпустимо й прирівнюється до дезертирства. Населення України стривожене і налякане, тому політичні діячі зобов’язані показувати своїм прикладом рішучість і твердість, а не демонструвати боягузливу втечу.

Верховна Рада працює і працюватиме у штатному режимі, заявив голова парламенту Руслан Стефанчук під час погоджувальної ради. Він закликав народних депутатів згуртуватися та відкласти «політичні бачення та слогани».

«Прошу громадян України, народних депутатів, усіх зберігати спокій та не піддаватися паніці. Верховна Рада України працює і працюватиме у штатному режимі. Крім спокою, важливо зберігати єдність і скоординовано приймати важливі для країни рішення», – заявив Стефанчук.

Він закликав народних депутатів «у цей непростий період відкласти якісь політичні бачення,  слогани та разом згуртуватися як парламент України для того, щоб ми могли за необхідності ухвалювати всі рішення, необхідні для безпеки нашої країни». Глава парламенту також попросив докласти максимальних зусиль, щоб народні депутати були на робочих місцях та виконували свої обов’язки.

«Перший Діловий» постійно стежитиме за відсутніми на місці чиновниками. Відпустки, хвороби та інші причини відсутності вважатимемо боягузтвом і зрадою присязі українському народові.

Раніше прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон записав відео на підтримку України під час візиту до штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

Він наголосив, що стягування російських військових до кордонів України є найбільшою загрозою для системи європейської безпеки з моменту завершення «холодної війни».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу