Блокування Суецького каналу: Антонов готовий допомогти судам

Поділитися:

Український авіабудівний концерн “Антонов” готовий допомогти компаніям, чиї вантажі знаходяться на заблокованих в Суецькому каналі кораблях.

“Чи готові простягнути крило допомоги компаніям, які не можуть доставити свої вантажі морським шляхом через ситуацію в Суецькому каналі. Наш літак може перевезти до 150 тонн вантажу. Ми доставимо ваші вантажі в будь-яку точку призначення”, – йдеться в повідомленні підприємства.

Слід зазначити, що конструкторське бюро “Антонова” створило Ан-225 “Мрія”, який є найбільшим транспортним літаком у світі. Зараз він регулярно здійснює гуманітарні рейси в багато країн Європи.

Нагадаємо, що в рамках контракту з Міноборони Державне підприємство «Антонов» отримало аванс за три літаки АН-178 для української армії. Про це повідомив прем’єр-міністр країни Денис Шмигаль на засіданні уряду 3 березня.

Раніше повідомлялося, що в південній частині Суецького каналу утворився затор з більше сотні суден через гігантського контейнеровоза, який сів на мілину, заблокувавши рух в обидві сторони. Як повідомляють ЗМІ, контейнеровоз MV Ever Given класу Triple E слідував з Китаю в Роттердам.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ