Авіаперевізники йдуть з Одеського аеропорту

Поділитися:

Авіакомпанії-лоукостери Ryanair і Wizz Air скасовують польоти в Україну, в тому числі і Одесу. Так, у другій половині вересня перевізники мають намір покинути одеський аеропорт.

Відомо, що з 12 вересня в системі бронювання відсутні практично всі рейси з України до Європи. Зараз вже не можна забронювати квиток з Одеси в Польщу, Німеччину, Італію та Угорщину, на рейси, які обслуговує компанія Ryanair. Польоти в Гданськ, Будапешт, Катовіце і Братиславу, які оформляються через авіакомпанію Wizz Air, теж закриті.

Крім цього, скорочує свої рейси усередині країни і за кордоном українська авіакомпанія МАУ. Так, в Стамбул тепер можна полетіти тільки 1 раз в тиждень. Відомо, що у турецькій компанії ціни на цей напрямок значно зросли.

Нагадаємо, що влада Сполучених Штатів Америки з 16 червня 2020 року заборонять китайським авіакомпаніям літати між країнами. Таке рішення прийняли в Міністерстві транспорту США.

Однак, заборона набере сили тільки в тому випадку, якщо глава Білого дому Дональд Трамп схвалить його і підпише відповідні документи.

Раніше повідомлялося, що в Державній авіаційній службі заявили, що авіакомпанії не будуть відповідати за пасажирів, яким відмовили у в’їзді після посадки літака. Якщо це сталося, клієнт повинен за свої гроші купити зворотний квиток.

Зокрема у в’їзді в країну можуть відмовити тим пасажирам, які не дотримуються нормативні правила або ж мають проблеми з документами.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ