Авіакомпаніям не рекомендують літати до Ізраїлю

Поділитися:

У прес-службі Державіаслужби України повідомили, що українським авіакомпаніям рекомендовано утримуватися від виконання польотів в Ізраїль.

“Інформаційним листом Державіаслужби рекомендується експлуатантам України утримуватися від виконання польотів в Ізраїль до стабілізації ситуації з безпекою”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що в зв’язку з ескалацією конфлікту між Ізраїлем і Палестиною, Державіаслужба віднесла Ізраїль до переліку держав і аеропортів, в яких тимчасово заборонені або обмежені польоти повітряних суден.

Нагадаємо, що міжнародні авіаперевізники призупинили польоти до Ізраїлю через загострення військового конфлікту на території. Про це повідомляє The Times of Israel. Буквально в минулу суботу, 15 травня, такі авіакомпанії, як Fly Dubai і Etihad Air заявили про свій намір припинити польоти в Ізраїль.

Раніше повідомлялося, що в Ізраїлі війська продовжують реалізацію операції під назвою «Страж стін», яка була організована для удару у відповідь бойовиків в секторі Газа, що раніше атакували країну. Про це свідчить заява армії Ізраїлю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу