Аудиторія сайту «Першого Ділового» телеканалу перевищила 2,5 мільйони читачів

Первый Деловой
Поділитися:

Аналітики «Першого Ділового» знову фіксують ріст аудиторії. Лише за останній місяць кількість відвідувачів сягнула 2,5 мільйони осіб, що додало нам ще майже пів мільйона читачів.

Не приховуємо, що завжди у роботі користувалися найвищими журналістськими стандартами. Намагалися працювати оперативно, актуально, досліджували останні події, гарячі теми, а географія наших новин сягає всього світу.

Ми спостерігали за ключовими важливими для країни рішеннями, слідкували за тим, що було цікавим нашим читачам, досліджували різні ринки, опитували експертів на найрізноманітніші теми, аналізували, обговорювали, запрошували до студії різних гостей, слідкували за настроями українців та їх повсякденним життям . При тому, ми завжди залишалися відкритими для наших читачів і глядачів.

Тому, на нашу думку, аудиторія зростає і продовжуватиме зростати. А це означає, що наші читачі та глядачі отримуватимуть щодня ще більше інформації, оперативних нових, якісної аналітики, а також спостерігатимуть у студії за цікавими гостями та експертами.

Залишайтеся з нами, та тримайте руку на пульсі ділового життя України і світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу