Аудиторія сайту «Першого Ділового» телеканалу перевищила 2,5 мільйона читачів

Первый Деловой
Поділитися:

Аналітики «Першого Ділового» знову фіксують зростання аудиторії сайту. Тільки за останній місяць кількість відвідувачів досягла 2,5 мільйона осіб, а добовий показник досяг позначки 100 000 унікальних читачів.

Не приховуємо, що завжди користувалися високим журналістськими стандартами. Намагалися працювати оперативно, актуально, досліджували останні події, гарячі теми, а географія наших новин сягає всього світу.

Ми спостерігали за ключовими важливими для країни рішеннями, стежили за тим, що було цікавим нашим читачам, досліджували різні ринки, опитували експертів на різні теми, аналізували, обговорювали, запрошували до студії різних гостей, стежили за настроями українців та їхнім повсякденним життям. При цьому ми завжди залишалися відкритими для наших читачів та глядачів.

Тому, на нашу думку, аудиторія зростає і продовжуватиме зростати. А це означає, що наші читачі та глядачі отримуватимуть щодня ще більше інформації, оперативних новин, якісної аналітики, а також спостерігатимуть у студії за цікавими гостями та експертами.

«Перший Діловий» – це насамперед економічний сайт і наша нинішня аудиторія, як показали дослідження, якісно відрізняється від аудиторії суспільно-політичних сайтів – насамперед тим, що отримує оперативну інформацію про останні події ділового світу, події, що дозволяє діловим та активним людям спланувати свої подальші дії та роботу у потрібному руслі.
Залишайтеся з нами і тримайте руку на пульсі ділового життя України та світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу