АМКУ зайнявся книговидавництвом

Поділитися:

Адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України зайнялася перевіркою книгарень України. На цей раз під перевірку потрапили популярні мережі магазинів, як повідомляє пресслужба відомства.

Зокрема, мова йде про мережі “Книгарня Є”, і ТОВ “Видавництво Моя Книжкова Полиця”. Справу розпочато за фактом припинення співпраці мереж з онлайн магазином Yakaboo, оскільки останній пропагував на території України так званий “русский мир”.

При цьому після перевірки зазначеної онлайн мережі магазинів, АМКУ встановив, що реальних порушень у цій справі не було.

У повідомленні АМКУ йдеться про те, що на поточний момент в асортименті Yakaboo представлені видання на 71 мовах світу, при цьому вказується, що сама компанія, навпаки, активно рекламує українську мову.

Нагадаємо, що Юрій Терентьєв – ексглава Антимонопольного комітету України, залишив після себе спадщину у вигляді претензій до представників тютюнової індустрії.

Наскільки вони законні – вирішить суд. Однак аналітики стверджують, що штраф на 6,5 мільярда гривень – це лише привід. За цією історією можуть стояти зовсім інші зацікавлені особи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу