Американці продадуть нерухомість Коломойського

Поділитися:

Федеральний окружний суд Сполучених Штатів задовольнив клопотання Міністерства юстиції США. Йдеться про дозвіл компанії Ігоря Коломойського продати будівлю в Далласі, арештоване в справі про відмивання коштів. Зазначається, що за виручені від продажу кошти погасять податкові та інші заборгованості.

Судові документи свідчать про те, що техаська компанія Centurion American погодилася викупити будівлю за 23,3 млрд доларів. Операцію планують завершити до 27 вересня.

Міністерство юстиції звинуватило Ігоря Коломойського в тому, що він придбав будинок в Далласі, а також ще два об’єкти в штатах Кентуккі і Огайо на кошти, виведені з «Приватбанку» в Україні.

Раніше в американському штаті Огайо непрацюючий сталеливарний завод Warren Steel Holdings, який пов’язують з українським олігархом Ігорем Коломойським, оштрафували на 1,1 мільйона доларів через небезпечні для екології відходи на його території.

Нагадаємо, в штаті Огайо на початку серпня згорів металургійний комбінат Коломойського через два дні після того, як Генпрокуратура штату Огайо взялась за масштабну екологічну катастрофу, через витік із заводу небезпечних відходів в річку.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ