Аферисти почали продавати спецперепустки на столичний транспорт

Поділитися:

У мерії Києва повідомляють, що звернулися у поліцію у зв’язку з оголошенням щодо продажу в інтернеті спецперепусток на проїзд у громадському транспорті столиці.

У КМДА нагадали, що спецквитки отримують безоплатно ті організації, від яких залежить забезпечення життєдіяльності міста. Йдеться, зокрема, про медичних працівників, правоохоронців, працівників житлово-комунальної сфери, робітників супермаркетів та аптек, соціальних працівників.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров’я повідомляють, що в Україні у “червоній зоні” епідемічної небезпеки – 11-ть регіонів. Так, за даними МОЗ, це – Київ та область, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. У “жовтій зоні” – лише Херсонська область. Решта регіонів – у “помаранчевій”.

Також ми писали, що у Києві з понеділка, 5 квітня, запровадять більш суворі обмеження, щоб уникнути поширення коронавірусної хвороби. Як повідомив у фейсбуці мер Києва Віталій Кличко, у столичної влади немає іншого вибору, інакше – “будуть сотні смертей щодня”. Весь громадський транспорт, включно з метро, працюватиме за спецперепустками.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу