Аеропорт «Бориспіль» за карантин втратив весь пасажиропотік

Поділитися:

Генеральний директор аеропорту “Бориспіль” Павло Рябкін заявив, що пасажиропотік у 2020 році становить близько 1% від минулорічного обсягу перевезень. При цьому кількість рейсів є 3% від рейсів 2019 року, а частина вантажів оцінюється в 70%. Загалом, в 2019 році через аеропорт “Бориспіль” було перевезено близько 15 млн чоловік.

«Ми зараз знаходимося в дуже глибокій« червоній зоні ». В цьому році і туризм, і авіація понесуть дуже великі збитки і будуть дуже великі скорочення обсягів. Я думаю, що на сьогодні дуже оптимістично було б говорити про те, щоб до кінця року через «Бориспіль» обслужать близько семи мільйонів осіб », – сказав гендиректор підприємства.

Раніше повідомлялося, що Міжнародний аеропорт «Бориспіль» взяв в Альфа-Банку кредит на 1 мільйон доларів. Про це розповів гендиректор «Борисполя» Павло Рябікін. За його словами, компанія була змушена взяти кредит, так як прибуток впав на 90 відсотків. Головна причина занепаду діяльності – карантин, викликаний пандемією коронавируса.

Нагадаємо, що Дніпровська обласна державна адміністрація передала майже 198 гектарів землі державному підприємству «Фінінпро». Компанія тут на 17 ділянках почне масштабне будівництво злітно-посадкової смуги нового аеропорту.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ