Локдаун не вплине на роботу КПВВ на Донбасі

Поділитися:

У Міністерстві реінтеграції окупованих територій повідомили, що посилені карантинні обмеження, які діятимуть з 8 по 24 січня, не вплинуть на роботу контрольних пунктів в’їзду-виїзду на Донбасі. Відомо, що пропуск через лінію розмежування буде здійснюватися в штатному режимі.

При цьому у відомстві нагадали, що російсько-окупаційні сили продовжують блокувати роботу КПВВ на лінії розмежування.

“Ситуація дуже складна, але ми зі свого боку просто зобов’язані зробити все, що від нас залежить, щоб максимально забезпечити дотримання прав людей на отримання гідної медичної та соціальної допомоги на підконтрольній території, права бути з родиною”, – заявив міністр з питань реінтеграції.

Нагадаємо, що саме Мінінтеграції (Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій) на чолі з віце-прем’єр-міністром Олексієм Резнікова має стати організатором гуманітарного розмінування Донбасу.

Раніше повідомлялося, що прес-служба Державної прикордонної служби заявила, що Україна зі свого боку відновила роботу всіх семи контрольно-пропускних пунктів в’їзду-виїзду на Донбасі. Однак громадяни поки що бояться масових пересувань через лінію розмежування. Тільки невелика група людей спостерігається лише біля КПВВ «Щастя» і «Станиця Луганська».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ