Всесвітній банк оцінить український МОЗ

Поділитися:

Директор Світового банку Аруп Банерджі зустрівся з міністром охорони здоров’я України Максимом Степановим для оцінювання роботи всього міністерства в умовах пандемії коронавірусу. Зустріч відбулася 17 серпня.

В ході зустрічі обговорювалися різні питання в контексті співпраці України зі Світовим банком. Його директор високо оцінив роботу Міністерства охорони здоров’я в умовах швидкого поширення COVID-19 і стислих термінів. Одна з умов співпраці — безперервне збільшення виконаних тестів (ПЛР і ІФА).

МОЗ України зацікавлений в подальшій плідній співпраці зі Світовим банком, а також в його підтримці. Зокрема, в Україні розраховують на участь організації у всебічному розвитку екстреної медичної допомоги, а також на допомогу в питаннях комплектації систем екстреної допомоги.

“Вже зовсім скоро ми починаємо масштабний проект з навчання персоналу відділень екстреної медичної допомоги. Це означає нову якість медицини екстрену медичну допомогу”, — наголосила Світлана Шаталова, заступник міністра охорони здоров’я України.

За наявною інформацією, найближчим часом за підтримки Світового банку Україна закупить близько мільйона систем тестування на COVID-19.

Раніше повідомлялося про те, що Всесвітній банк готовий співпрацювати з Україною в питанні закриття вугільних шахт.

Також ми писали про порівняння коронавірусу з Другою світовою війною — так окреслили наслідки пандемії у Світовому банку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу