24 населених пункти опинилися під загрозою зриву опалювального сезону

Поділитися:

У двадцяти чотирьох містах і селищах України підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ) мають величезні борги за спожитий газ, які досягли критичної позначки. Тому в цих населених пунктах початок сезону опалення знаходиться під загрозою зриву.

Про це сьогодні, 30 жовтня, заявили в прес-службі НАК “Нафтогаз України”.

Як інформує постачальник газу, в тринадцяти областях сезон опалення вже почався, за минулі сім днів число критичних боржників зменшилося з 47 до 38.

Однак комунальні виробники тепла у 24 населених пунктах мають астрономічні борги по газу. І в цих населених пунктах сезон опалення може вчасно не розпочатися.

В “Нафтогазі” назвали області, населені пункти яких мають критичну заборгованість: Київська область, місто Київ, Житомирська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Харківська, Полтавська, Херсонська, Черкаська та Чернівецька області.

Нагадаємо, комунальники прокоментували можливий зрив опалювального сезону.

Також раніше ми написали про те, що в Україні деякі громадяни можуть переплачувати за опалення понад належної суми: часто ця проблема стосується більшої частини українців, які проживають в багатоквартирних будинках.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу