Українські вболівальники повертаються на стадіони

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України дозволили українським уболівальникам поступово заповнювати стадіони: громадяни зможуть потрапити на матчі плей-офф Української Прем’єр-ліги. Про це повідомляється за підсумками робочої зустрічі керівництва Української асоціації футболу (УАФ) з представниками відомства.

Зокрема, тепер українські фанати футболу можуть знову підтримати своїх улюблених гравців, будучи безпосередньо на стадіоні.

Але для цього все ще існує важлива умова з боку МОЗ, який дозволив заповнювати трибуни не більше, ніж на 25% від загальних обсягів стадіону, адже тільки так українці зможуть зберегти соціальну дистанцію між один одним.

У разі, якщо епідеміологічний ситуація в країні не погіршитися, і перша серія відкритих матчів пройде без наслідків, українцям дозволять заповнювати стадіони на 50%.

Варто відзначити, що найближча серія ігор за право брати участь в Лізі Європи пройде в числах 25 і 29 липня.

Раніше Союз європейських футбольних асоціацій ухвалив рішення призупинити розіграші всіх поточних футбольних матчів в турнірах під егідою організації в зв’язку з поширенням пандемії коронавируса нового покоління.

Сюди відносяться матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, які повинні були відбутися 17 і 18 березня, а також всі поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, заплановані на 19 березня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу