Стали відомі суперники “Динамо” та “Шахтаря” в 1/8 фіналу Ліги Європи

Поділитися:

У п’ятницю, 26 лютого, у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. Відповідна трансляція розпочалася на офіційному сайті УЄФА, о 14:00.

Подія проходить під керівництвом глави відділу клубних змагань УЄФА Міхаеля Хесельшвердта. Право тягнути кульки в рамках жеребкування належить колишньому швейцарському футболістові Хакану Якіну.

Від України в боротьбі за трофей беруть участь відразу дві команди – Київське “Динамо” і Донецький “Шахтар”.

Цікаво сказати, що в цьому році правила жеребкування були дещо змінені. Зокрема, на цей раз ніякого розподілу по командах не було. Тобто “Динамо” і “Шахтар” можуть зустрітися в очному поєдинку з будь-яким потенційним суперником.

Так, за підсумками розподілу Київське «Динамо» зіграє з іспанською командою “Вільярреал”, а Донецький “Шахтар” зустрінеться на полі з італійською командою “Рома”.

Матчі 1/8 фіналу Ліги Європи повинні пройти 11 березня і 18 березня. Також відомо, що сам фінал Ліги Європи відбудеться 26 травня 2021 року. Подію буде приймати Польща в місті Гданськ.

Нагадаємо, що Київське “Динамо” обіграло бельгійський “Брюгге” в матчі за 1/8 Ліги Європи. Українці перемогли команду з рахунком 1:0.

Переможний гол вдалося забити буквально в кінці поєдинку. Він належав українському півзахисникові Буяльському, який вдало атакував ворота противника на 83 хвилині матчу, завдяки пасу Циганкова.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу