Поновлення чемпіонату Англії можуть перенести

Поділитися:

Відновлення футбольного сезону англійської Прем’єр-ліги (АПЛ), стоїть під великим знаком питання, і зараз на паузі через пандемію коронавирусной інфекції. Змагання може бути перенесено як мінімум на 19 червня. Про це повідомляє The Telegraph.

Даний турнір мав бути запущений знову 12 червня. Нова дата пов’язана з побоюваннями, висловленими спортсменами футбольної команди і тренерів команд АПЛ, що клубам не вистачить часу на підготовку до чемпіонату. У зв’язку з цим керівництво ліги готове перенести дату відновлення футбольного турніру.

Сезон відновиться, якщо на це дасть дозвіл уряд Великобританії. З 18 травня футбольні клуби можуть відновити свої тренування.

Раніше стало відомо, що оголошений протокол безпеки. Футболісти будуть проходити регулярні медичні обстеження і здавати тести на коронавірус нового покоління двічі в тиждень, а також тренуватися в невеликих групах по 5 чоловік.

Чемпіонат Англії, як і інші спортивні змагання в світі, призупинено через пандемію коронавирусной інфекції нового типу, яка бушує по всьому світу. Лідирує в турнірній таблиці «Ліверпуль». Для першого за 30 років чемпіонського титулу підопічним Юргена Клоппа необхідно одержати ще дві перемоги.

Як повідомлялося раніше, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) залишив в силі рішення про дискваліфікацію форварда київського футбольного клубу «Динамо» Артема Бесєдіна за порушення антидопінгових правил.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу