Бій між Усиком і Чісорою може відбутися за межами Великобританії

Поділитися:

Бій між українським спортсменом і за сумісництвом обов’язковим претендентом на пояс “WBO” Олександром Усиком і британським важковаговиком Дереком Чісорою може відбутися за межами Великобританії. Про це повідомляє промоутер бою Едді Хірн, передає видання “Sky Sports“.

Відзначимо, що до цього бійці повинні були зіткнутися на рингу ще в березні місяці, проте командам довелося перенести свою зустріч через всесвітню пандемію коронавірусу, яка торкнулася одночасно всіх сфер спорту.

Як розповів західним ЗМІ промоутер матчу Едді Хірн, навіть після скасування карантину боротьба між спортсменами буде відкладена ще на місяць.

В цілому, швидше за все поборотися за титул боксери зможуть в липні місяці, однак ця дата ще не є офіційною.

“Нам треба буде трохи почекати. Бій не буде організований в перші чотири тижні після карантину. Я спілкувався з представником Усика Олександром Красюком, і ми шукаємо альтернативні місця для проведення бою“, – прокоментував Хірн.

Як повідомлялося раніше, чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес заявив, що запланований поєдинок з українським спортсменом Василем Ломаченко не буде проведений.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу