Зеленський зустрінеться із великими бізнесменами

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський запланував на вечір 23 лютого зустріч із великими українськими бізнесменами. Про це рішення лідер України анонсував учора, 22 лютого, у своєму зверненні до українців.

Ймовірно на зустрічі з представниками великого бізнесу Зеленський спробує закликати їх допомогти країні у скрутні часи – насамперед фінансово підтримувати Збройні сили України, армію та оборонний сектор держави в принципі.

Зеленський також звернув увагу, що, як мінімум, 50 бізнесменів, які візьмуть участь у зустрічі, працюють в Україні та їхні підприємства розташовані на території, яку захищають військові ЗСУ. Так що цей факт певною мірою зобов’язує їх інтегруватися у процес співпраці з країною.

Один із запрошених на зустріч бізнесменів заявив, що на цей час він та його колеги готові допомагати країні всім, чим можуть. Це у їхніх інтересах – стабілізувати ситуацію в країні, навіть попри старі «образи».

Раніше ми повідомляли, що необережні дії РФ згубно впливають на капітали найбагатших людей Росії. Лише з початку 2022 року російські олігархи втратили щонайменше 32 млрд доларів.

Нагадуємо, що Державна податкова служба України має намір провести перевірки за 2022 рік у понад 120 тисячах компаній.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу