Зеленський заявив про розвиток економічного патріотизму

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск у країні програми економічного патріотизму. Вона включає зниження податкового навантаження на бізнес та зменшення перевірок, як заявив у своєму зверненні від 22 лютого лідер країни.

«Патріот – це той, хто бореться з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима та створює на ній робочі місця», – сказав Зеленський.

Глава держави додав, що в Україні запускається програма економічного патріотизму. Вона має стати додатковими стимулами для локалізації українського виробництва та підтримкою окремих галузей.

«Зменшення податкового навантаження на бізнес та обмеження перевірок. Це стимули для залучення коштів населення в бізнес та банківську систему. Зниження ПДВ (податку на додану вартість – ред.) на бензин та дизель. Це дозволить знизити ціни на заправки. Наша мета – набуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці», – наголосив лідер України.

Також він анонсував, що вже сьогодні, 23 лютого, у нього відбудеться важлива зустріч із ТОП-50 українського великого бізнесу. Зеленський наголосив на важливості того, щоб усі великі бізнесмени залишалися в Україні.

Нагадаємо, 22 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до українців із промовою. Виступ у вівторок був необхідний через останні події із загостренням ситуації на Донбасі.

Зеленський коротко пояснив населенню України, що означає те, що відбувається в країні, і чого приблизно варто очікувати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу