Зеленський закликав повністю зупинити ПП-2

Поділитися:

Президент України після визнання Володимиром Путіни ЛНР та ДНР провів переговори з главами кількох держав, серед яких Алар Каріс – президент Естонії. Під час розмови з колегою Володимир Зеленський заявив про жорсткіші санкції проти Росії.

Український лідер закликав повністю зупинити поточний процес щодо «Північного потоку-2», нагадавши про події 2008 року, що відбулися в Грузії.

«Європа і світ не можуть допустити повторення таких трагічних помилок, яких було допущено в Грузії у 2008 році. Ми погодилися з необхідністю негайного запровадження санкцій за черговий акт агресії проти України. Ці санкції мають включати повну зупинку «Північного потоку-2»», – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що під час Мюнхенської конференції з безпеки ту саму думку висловив і прем’єр-міністр Польщі. Матеуш Моравецький у свою чергу запропонував не тільки заблокувати процес по Північному потоку-2, але й відключити російський газопровід Північний потік, що нині діє.

Раніше ми писали, що санкції проти ОРДЛО після визнання Росією окупованих територій ввели США. Джо Байден уже підписав відповідний указ, оприлюднений на офіційному сайті Білого дому.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ