Зеленський відправився до Туреччини

Поділитися:

Заяву з приводу початку запланованого на три дні візиту президента України Володимира Зеленського в Туреччину зробив міністр оборони Андрій Таран. Тим часом повідомлення на сайті Офісу президента немає. За словами міністра, візит триватиме з 15 до 17 жовтня 2020 року.

Андрій Таран розповів і про те, що в планах у рамках цього візиту є підписання важливої ​​угоди. Йдеться про рамкову військовому угоді, як сторони — Кабінет міністрів України та уряд Туреччини. Проект цієї угоди раніше був схвалений на одному з останніх засідань Кабміну. Від української сторони підписувати документ уповноважений міністр оборони.

Головна мета двосторонньої угоди полягає в тому, що буде розширено вже існуюче співробітництво у військовій сфері.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський підписав закон про мораторій на банкрутство держпідприємств. Відомо, що документ спрямований на усунення недоліків Кодексу України про процедури банкрутства і недопущення відкриття проваджень у справах про банкрутство органів державної влади, органів місцевого самоврядування, бюджетних установ і організацій.

Також ми писали про підписання важливої стратегічної угоди між Україною та Великою Британією. Це було зроблено в рамках візиту Володимира Зеленського в цю країну.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ