Зеленський радить бізнесменам йти в політику

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський запропонував українському бізнесу самостійно займатися управлінням країною в тому випадку, якщо вони та їхні діти надалі хочуть жити в Україні. Глава держави публічно закликав бізнесменів йти в політику і змінювати країну разом.

Таку відверту заяву Зеленський зробив під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів. Він сказав, що нині потрібно йти на ризик. І це стосується, як сфер бізнесу, так і політики. Адже попри всю нестійкість положення, підсумковий результат може значно перевищити початкові очікування.

«Українцям, таким прогресивним, які знаходяться тут, потрібно ризикувати … бізнес повинен йти в політику, допомагати країні, якщо він хоче жити тут … Мені здається, що це перше, де ми можемо об’єднатися – просто йти в політику. Буде дуже складно», – попередив українців президент.

Він сказав, що тут йде мова про велику жертву: жертві свого часу, своїх зусиль, можливо навіть свого особистого бізнесу.

У приклад він привів себе, і свій власний вибір піти в президенти України. А також сказав, що людей, які наважуються зробити такий вибір варто підтримувати, адже тоді їх стане набагато більше.

Раніше глава держави Володимир Зеленський оголосив три ключові досягнення на своїй посаді. На його думку, це: суб’єктність країни, інфраструктура та армія.

Він вважає, що Україна набуває суб’єктності й він робить все, щоб нас поважали за кордоном. У приклад він навів те, що на саміт «Кримської платформи» приїхали представники 46-ти країн світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу