Зеленський поговорив з Ердоганом

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський і президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провели важливі перемовини в рамках телефонної розмови. Про це лідер України написав на своїй сторінці в Twitter.

У своїй публікації Зеленський подякував президенту Туреччини за готовність до діалогу і наголосив, що держава завжди готова підтримати Україну в стратегічних сферах співробітництва.

Окремий акцент президент України поставив на важливості такої дружби в період агресії Російської Федерації проти України.

«Вдячний пану президенту Туреччини за швидку реакцію і готовність не тільки говорити, а й діяти заради конкретного наповнення стратегічного партнерства України та Туреччини в усіх сферах», – написав Зеленський.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський поїхав в робоче відрядження до Литви. У середу, 7 липня, глава української держави повинен був провести політичну зустріч із президентом Литовської Республіки Гітанас Науседа.

Як повідомляє пресслужба Офісу Президента, перемовини сторони провели в досить вузькому форматі. Зустріч була в Вільнюсі, на території Президентського палацу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу